De oudervereniging

Hartelijk welkom op de informatiepagina van het bestuur van de Oudervereniging van ’t Hooghe Landt, waar alle ouders en verzorgers van leerlingen van 't Hooghe Landt automatisch lid zijn. Graag houden wij u hier op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Het bestuur fungeert als ouderklankbord voor de directie van ’t Hooghe Landt en vormt op bestuurlijk gebied de brug tussen ouders en school. Tijdens onze vergaderingen (6 keer per jaar) bespreken wij diverse onderwerpen. Onderwerpen die vanuit school komen, maar ook onderwerpen die leven bij ouders. Om een hoog rendement te halen is de rector altijd bij de vergaderingen aanwezig. Een van de bestuursleden is ook lid van de DMR/CMR, zodat ook daarheen een brug is geslagen.

Minimaal eenmaal per jaar organiseren we een thema-avond over een actueel onderwerp dat ons als puberouders bezig houdt.

Wanneer u belangstelling heeft om aan het bestuur deel te nemen of vragen heeft voor het bestuur kunt u contact opnemen: oudervereniging@hooghelandt.nl 


Maak kennis met de bestuurders.
De oudervereniging vergadert op de volgende avonden
  • Donderdag 28 september 2017
  • Woensdag 8 november 2017
  • Maandag 15 januari 2018
  • Donderdag 8 maart 2018
  • Woensdag 16 mei 2018
  • Donderdag 28 juni 2018


De vergadering start om 20:00 en duurt tot uiterlijk 22:00.


Wilt u ook een keer een vergadering bijwonen van de Oudervereniging? U bent dan van harte welkom.
Stuur een mailtje naar oudervereniging@hooghelandt.nl zodat wij weten dat u komt. Dan zetten wij alvast de koffie voor u klaar.

 


 

Verslagen en documenten

Trompetstraat 1
3822 CK Amersfoort
KvK:40507140

oudervereniging@hooghelandt.nl